Uitgeverij Kluitman komt met boekeditie bij nieuwe Kruimeltje-film


ALKMAAR – Het ondeugende straatjongetje Kruimeltje is terug! Vanaf 5 februari 2020 is de sensationele nieuwe Kruimeltje-film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn te zien in de Nederlandse bioscopen. Het gelijknamige boek, gebaseerd op het nieuwe filmscript van scenarioschrijver Tijs van Marle (van onder andere Mees Kees en Dummie de Mummie) verschijnt 22 januari bij uitgeverij Kluitman. Kluitman-auteur Christine Linneweever bewerkte het filmscript tot een spannend leesboek voor jong en oud.


Van het boek Kruimeltje, bedacht en geschreven door Chris van Abkoude, werden meer dan een half miljoen boeken verkocht. Meer dan één miljoen mensen bezochten de eerste verfilming van Kruimeltje (1999). Bij uitgeverij Kluitman verscheen recent de 86ste druk van het boek. Begin 2020 verschijnt dan eindelijk het langverwachte vervolg. Het boek wordt gebonden en bevat kleurenfoto’s uit de film.

KRUIMELTJE. EN DE STRIJD OM DE GOUDMIJN
In dit nieuwe avontuur woont Kruimeltje eindelijk bij zijn ouders. Ze zijn rijk en wonen in een villa. Toch is Kruimeltje niet blij. Hij mist het rumoer en de spanning van de stad. Waar Kruimeltje ook is, overal raakt hij binnen de kortste keren in de problemen. Zijn ouders weten niet meer wat ze met hem aan moeten. Daarom besluit hij samen met zijn trouwe hond Moor weg te lopen. Maar wat moet hij doen als er een oude bekende opduikt die het op hem en zijn familie gemunt heeft? 

Het boek Kruimeltje. De strijd om de goudmijn is vanaf 22 januari 2020 verkrijgbaar.

ISBN: 978 90 206 2250 8 
Gebonden, met full colour fotokatern
Verkoopprijs: € 14,99

Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn is een film van Rick Engelkes Producties. Bekijk hier de filmtrailer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *